Trouvailleur is een inspiratie platform op Instagram over interieur en kunst. Wij, Florence en Liesbet, zijn de onderneemsters achter het label Trouvailleur. We nemen onze volgers mee in een wereld van originele designstukken, unieke interieurbeelden, en buitengewone locaties.

Daarnaast willen we jullie graag beroeren met het verhaal achter de kunstenaar of ontwerper. Inspireren gaat verder dan enkel beelden. Zo kwamen we op het idee om eigen interieurstukken in een beperkte editie uit te brengen aan de hand van 'collabs' met ontwerpers of voegen we een stukje eigenheid toe aan bestaande creaties. Met een eigen ontwerp verweven in borduurwerk geven we zo een originele twist aan de iconische vlinderstoel, een knipoog naar onze signatuur 'je vois tu vois'.

Geïnspireerd door de franse woorden Trouvé Ailleurs, zo is Trouvailleur ontstaan.

De naam Trouvailleur weerspiegelt wat we doen en wie we zijn. Met Trouvailleur willen we de schoonheid van objecten, de authenticiteit en de verhalen achter elk design en kunstwerk graag met jullie delen. We willen jullie inspireren hoe jullie dit in jullie eigen omgeving kunnen plaats geven.

We houden ervan om onze passie over kleuren, texturen, design met jullie te delen om enthousiast te worden over decoreren, nieuwe plaatsen te bezoeken om geraakt te worden door kunst.

Het beste moet nog komen, we hebben nog steeds nieuwe ideeën.

So let's keep in touch ;-)

info@trouvailleur.be

Instagram