POUF BENOU

Quand une idée devient réalité

Pouf Benou werd ontworpen vanuit het idee van een dobbelsteen, een design object dat door zijn lichte en naadloze structuur toegankelijk is voor ieder interieur en divers kan zijn in zijn functionaliteit, zij het als zitmeubel, of om een dienblad op te plaatsen. Met onze pouf willen we een uniek stuk binnenbrengen in een interieur, dat mag gezien worden maar toch meegaat in de flow van de omgeving.

Le caractère unique

We wilden absoluut dat onze pouf in België werd gemaakt. We streven naar authenticiteit en willen zowel dicht bij het ontwerp blijven als het productieproces nauwlettend volgen. Samen met onze partner hebben we onze pouf Benou zo tot leven gebracht.

Un crush de couleurs

De pouf Benou is verkrijgbaar in 4 kleuren: Terra, Forest, Glacier en Naturel. Elke pouf heeft een extra touch, de Trouvailleur twist, deze komt niet alleen tot uiting door zijn vorm, maar ook door de afwerking met gekleurde biezen. Het concept van Trouvailleur, samenwerken met ontwerpers, kan teruggevonden worden in onze keuze van de stoffen. Voor onze eerste collectie hebben we prachtige stoffen geselecteerd uit de collectie van Dune Fabrics. Hun filosofie van de 'subtiele aanwezigheid' van de stof sluit perfect aan bij hoe de pouf Benou in het interieur mag worden waargenomen, "Subtiel genoeg om het interieur te laten spreken, aanwezig genoeg om af en toe eens op te vallen…"