POUF BENOU

When an idea becomes reality

Pouf Benou ontworpen met het idee om hem zo licht mogelijk te maken en naadloos in elk interieur te passen. We zijn begonnen met het concept van een dobbelsteen. Een pouf die je gemakkelijk kunt verplaatsen en overal kunt plaatsen. Of het nu gaat om op te zitten of om een dienblad erop te plaatsen.

Eye on uniqueness

We wilden absoluut dat onze pouf in België werd gemaakt. We streven naar authenticiteit en willen zowel dicht bij het ontwerp blijven als het productieproces nauwlettend volgen. Samen met onze partner hebben we onze poef Benou tot leven gebracht.

Colour Crushing

De pouf Benou is verkrijgbaar in 4 kleuren: Terra, Forest, Glacier en Naturel. Elke pouf heeft een extra touch, de Trouvailleur twist ;-) Dit is niet alleen te zien in de vorm, maar ook in de gekleurde biezen. Het concept van Trouvailleur, samenwerkingen met ontwerpers, komt ook tot uiting in de poef Benou. De prachtige stoffen voor onze eerste collectie zijn geselecteerd uit Dune Fabrics. Hun filosofie van de 'subtiele aanwezigheid' van de stof sluit perfect aan bij hoe de pouf Benou in het interieur moet worden waargenomen. "Subtiel genoeg om het interieur te laten spreken, aanwezig genoeg om af en toe eens op te vallen…"